perjantai 16. heinäkuuta 2021

Saunapäivä

 Eilen oli niin lämmin päivä, että tuntui kuin olisi ollut koko päivän saunomassa. Polveni vihoitteli helteessä pienestä nyrjähdyksestä kunnon klenkkaamiseen. Tässä eilinen ulkomuotoni, kun tukka oli saatava pois silmiltä roikkumasta:

Tänään vasta pääsin pitkästä aikaa kutomaan sukkaa. Ei kuumalla pysy edes bambupuikot käsissä. Tai pysyy mutta ei luista yhtään eteenpäin.
Virkkuita olen tehnyt hellepäivinäkin, mutta vain yksittäisiä tilkkuja ja puuvillalangasta. Villa pistelee kesällä ihoa.

 Tänään laittelin multaa laareihin pussista ja erottelin roskat mullasta. Sitä on ylimääräistä n. 20 litraa eli kaksi normiämpärillistä. Muutamat kasvitkin saivat juurilleen lisämultaa voimaa antamaan. Loput tekemäni mullat säästän tulevia istutuksia varten.
Olen päättänyt talvehdittaa pelargoniat ja paprikan seuraavaksi kesäksi sisällä huonekasveina. Toivottavasti menestyvät. On tulossa uusikin itse kasvamaan lähtenyt paprikan alku. Siitä saa ensi vuodelle sitten satoa.
Tomaatit ovat varasoksissa ainakin niin mätiä toiselta puolelta. Saas nähdä saanko yhtään syötävää tomaattia tänä vuonna.

Jaa niin, nää valmistui tänään:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Verkkohässäkkä saa olla valmis