torstai 20. huhtikuuta 2023

Todella

 Tänään ollut lämmin päivä ja lumetkin menevät kuulemma Lappiin. Jee!

Olen testaillut tässä jo toista päivää ilman päivätorkkuja, sillä viime yö meni yhdellä heräämisellä, kun eilen en nukkunut päivätorkkuja. Josko sitä jatkossa nukkuisi yönsä paremmin kuin tähän asti.

Pyörylöiden virkkaaminen on jatkunut jo reunojen tekemisellä. Tässä näkyy minkälaisia tilkuista tulee:

Ekat kolme riviä pyöreätä ja sitten neliötä kohti. Keskiosa on siis värillinen ja reuna valkoinen. Tässä jo viisi valmista tilkkua. Pyörylöitä lisäksi 24 tehtynä.

Ja pöytätablettiosastolta sen verran päivää, että kaksi on jo tärkätty valmiiksi asti. Kolmas odottaa tärkkäystä ja yksi vielä virkkaamatta. Ekasta kuva tiistain postauksessa.

Parvekkeelta päivää kans. Eilen tein istutuspaikkoja 5 kpl ostettaville kasveille eli laitoin multaa valmiiksi ruukkuihin ja laareihin. Toukokuussa on tiedossa käynti puutarhalle. Aion ostaa pelargonian, paprikan, muratin, globelioita 2 kpl.

Viikonloppu on taas tulossa. Tein kauppaa facessa kahdeksasta kilosta lankoja. Odotan siispä pakettia saapuvaksi ensi viikolla. Lisäksi tilasin adlibrikseltä 0,5 kg uusia lankoja. On pikkasen ollut lankapulaa. Niin käy aina, kun aloittaa jonkin jämälankatyön, että jämälangat loppuvat. Hmph.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihan oravana