sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Miinus puoli kiloa viikossa

Ai mitä ja miten? No painoa pois ja lähes itsellään! Rupesin vaan syömään varsinkin runsaan puuroisen aamupalan ja siitä se alkoi. Sain kimmokkeen mm. Olet mitä syöt ohjelmasta tvstä, kun siinä lääkäri sanoi, että hyvät yöunet alkavat hyvästä aamupalasta. Ajattelin kokeilla ja niinhän se onkin. Wau! Ensinnäkin kun puuroaamupala ajattelee illalla nukkumaan mennessä, nukahtaa paremmin. Siitä se alkoi.
Olin vaihtanut jo rasvattoman maitoon ja lenkkeilen vähintään kävellen 10 km viikossa. Molemmista muutoksista on puoli vuotta. Aamupalamuutos tukee aiempia muutoksia.
Lisäksi ruokahävikkiäkään ei tule, kun suunnittelee aamupalan ja sitä myöten muutkin ruoat niin etukäteen.
Harrastan zero waste matkaa Elämässäni ja olen jo aika pitkällä siinäkin. Vielä tulee sekaroskaa muovikassillinen viikossa. Sitä on vaikeata estää. Mutta muutos on parempaan, sillä vuosi pari sitten sekä roskaa oli 5 muovikassillista viikossa!
Lähes kaksi vuotta painoni junnasi 115 kgn paikkeilla. Puolessa vuodessa on lähtenyt 4 kiloa ja vauhti senkun kiihtyy. Hui! Luulenpa että jossakin vaiheessa se junnaa taas , mutta ei vielä. Onneksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihan oravana